keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Saiskos olla metsäjälkeä kepeillä?

No ei kauan pitänyt tuo treenitauko. Tuli tarjous jälkiseurasta niin minähän menin. Päätin, että poljen kaksi lyhyttä jälkeä ja laitan kepit. Kertaakaan ei tänä vuonna olla tehty metsäjälkeä kepeillä ja muutenkin metsäjälkeä todella vähän.

Eka jälki oli vajaa 100m ja 7 keppiä, loppupalkkana ruokarasia. Muurahaisia oli ihan pilvin pimein (sain mm. kaksi puremaa kun kävelin jäljen). Jäljellä koira otti selvästi kipinää niistä muurahaisista ja teki oikein pahaa katsoa kun toista purraan nenästä. Kaikki kepit se nosti, ihan viimeinen oli sen verran lähellä tietä, että otti häiriötä ja siinä jouduttiin hetken miettimään mitenkä sitä edetään. Huomasin muuten, että kun naru menee jalkojen välistä on meno paljon keskittyneempi kuin narulla suoraan pannasta jolloin koira lähtee lähinnä juoksujalkaa jäljestämään.

Toka jälki oli todella lyhyt, ~30m ja 5 keppiä. Neljä keppiä nosti mutta se oli ihan oma moka. Lähetin janaa pitkin niin, että eka keppi jäi aloituspisteen ja janan väliin. Kaikki muut kepit nousi innolla ja loppupalkka taas maahankaivettu ruokarasia.

Ensi kerralla ajattelin tehdä yhden lyhyen keppijäljen ja pidemmän (600m) metsäjäljen jossa metsäjäljellä olisi pelkät ruokarasiat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti