maanantai 29. heinäkuuta 2013

Kesäviikonloppu

PikkuSavi tuli hoitoon perjantaina iltapäivällä ja siitähän se riemu repesi. Koirat oli sekopäitä ja riehui koko illan, pentu ei ollut ikinä nähnyt kissoja joten sekin oli ihan mielenkiintoista... Perjantai-ilta meni siis pitkälti kotona sohvalla.

Lauantaina kävin aamusta heti uittamassa koiria ja juoksuttamassa niitä pitkin peltoja. Sain upotettua siihen ulkoiluun useamman tunnin, oli niin muikea keli olla ulkona. Illaksi mentiin Taliin treenaamaan. Jumille tehtiin turhautumisia seuraamisessa; heti kun laski katseen tai katsoi muualle koira pysäytettiin apparin toimesta ja mä "lähdin pakoon", kutsuin ja hetsasin koiraa. Saatiin todella kivaa seuraamista esille, hyvin tahdikasta ja nättiä. Tätä täytyy jatkossakin tehdä.

Sunnuntaina käytiin taas aamusta uimassa ja sit oli vähän asioiden hoitamista, pennun kotiuttamista ja koko pitkä päivä vedettiin sitten sikeitä sohvalla. Illalla mentiin peltojäljelle. Pelto oli ajettu niin, että heinä oli jätetty pellolle. Lisäksi koko pelto oli kärventynyt. Tiesin, että alusta on haastava koiralle ja eteenkin kun Jumi oli selvästi väsynyt viikonlopun riehumisista.

Päätin kuitenkin kaivaa verta nenästä ja poljin 300m jäljen jossa viisi purkkia, viisi keppiä ja pari kulmaa. Jälki meni ihan ok, selvästi oli motivaatio-ongelmia koska alusta oli haastava ja olisi mielellään ottanut ilmavainulla. Nosti kuitenkin kaikki purkit ja neljä keppiä. Yksi keppi jäi lyhyellä sivulla ja en tiedä miksi koska oltiin kyllä jäljen päällä. Vikan suoran kohdalla oli purkki, keppi, purkki ja siihen keppiin tullessa koira oli jäljeltä ~50cm oikealla. Bongasi kuitenkin kepin ja kävi noukkimassa sen. Pieniä iloja :) Sen jälkeen olikin pikkukoira IHAN poikki... 

Itse olen ollut ahkera ja vähän levittänyt verkkoja taas mahdollisen pennun suhteen. Katsotaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti