keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Aamupaskan vaikeus

Oikeasti välillä tekisi aamuisin vääntää koira solmuun johonkin lähimpään puuhun. Mikä siinä on, että juuri ne aamut kun on kiire ja muutenkin myöhässä töistä niin koira panttaa.

Ihan niinkuin tänä aamuna. Minulla on vähän kiire töihin ja valitsen sen toisen aamulenkin niistä kahdesta jotka on vakiintunut aamulenkeiksi. Koira paskoo aina siihen samalle suoralle. Paitsi tietty tänä aamuna. Yleensä jos koira ei tee hätää perinteisellä aamulenkillä niin vien kotiin koska siinä tapauksessa sillä todennäköisesti ei ole edes hätä. Tänään se kuitenkin käveli peräsuoli niin pitkällä, että en tohtinut viedä sitä kotiin vaan kierrettiin vielä toinenkin lenkki. Matkaa tuli yhteensä sen pari kilometriä kun yleensä se lyhyt kilsa riittää.

Siinä sitten kävelet ja kiroilet koiraa joka ei vaan malta pysähtyä paskalle tai hätä "on vasta tekeillä". Eihän koira ymmärrä ihmisen kiirettä eikä se todellakaan auta, että kävelee koiran perässä kiroillen mutta minkäs mahdat... Odotan niin paljon, että pääsen maalle, omalle pihalle niin, että aamuhädät tehdään omassa pihassa eikä tarvitse "käyttää omaa aikaa" niihin aamutoimiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti