maanantai 30. syyskuuta 2013

Paha paha jälki

Eih hitto.
Mun koira on ihan äärettömän hyvä jäljestämään ja ihan äärettömän tarkka ja innokas. Sillä vaan on hidas ohjaaja joka ei pysy mukana eikä pidä koiraa hallinnassa.

Jälki oli taas vieraan tekemä, 600m. Kolme purkkia ja pallo josta pari jäi.

Koira lähti hyvin mutta alkukohellus. Se ihana alkukohellus. Eka purkki jäi innokkuuden takia. Tokalle purkille meni hyvin. Siitä sitten vähän kovistelin, et nyt jumaliste tehdään töitä eikä hömpötellä. Siitä kolmannelle hyvin töitä tehden. Kolmannen jälkeen jälki palasi takaisinpäin (teki siis u-muodon) ja siinä kohtaa missä "eksyttiin" niin veikkaan, että koira häiriintyi siitä, että oltiin (apparin mukaan) keskellä molempia jälkiä. Itse olin jo melko lopussa ja koira häipyi. Jumin tullessa takaisin keskeytin ja totesin ettei hommasta tuu mitään. Koira oli kuitenkin yltäpäältä mudassa ja jäljentekijän mukaan vikan palkan kohdalla oli kuulema mutaoja - eli se on varmaan käyny siellä.

Nyt on pari jälkeä ollut sellaista soosaamista, että prkl! Ens kerta on motivaatiosuora, useammalla kepillä, maksimissaan sen 200m ja mielellään vähintään 7-10 keppiä. Keppimotivaatio kaakkoon :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti