tiistai 17. syyskuuta 2013

Aksailua

Piiiiiiiitkästä aikaa käytiin aksatreeneissä. Tämä kesä on kyllä ollut agilityn kannalta ihan äärettömän heikko johtuen a) menoista b) omasta terveydestä c) koiran tassuvaivasta. Aina ne treenit on jääny välistä. Nyt vihdoin pääsin sitten kentälle ja hauskaa olikin!

Tehtiin vähän käännösharjoituksia ja takaa-heittoja. Mun pitää ehdottomasti olla liikkuvaisempi ja luottaa koiraan, selvempää ohjausta ja terävempiä kulmia / nopeampia pyörähdyksiä ja käännöksiä. Koira toimi hyvin ja vasta tokan kierroksen loppupuolella kun harjoiteltiin useammalla toistolla takalähetyksiä koira meni niin kierroksille, että vetäjän jalka sai tuntea amstaffirakkautta. Tämä taas aiheutti sen, että koiralla keitti aika pahasti ja tietäen virekestävyyden se ei kykene siihen tilaan kuin ihan hetkellisesti. Siksi tokavikan kierron kohdalla koira otti ritolat. Sain kiinni, palkkasin ruualla ja otin vikan kerran onnistuneesti ruualla.

Oli oikein hyvä treeni kokonaisuudessaan ja sen verran on luotto kasvanut, että päätin jatkaa treenaamista myös talven yli. Josko nyt olisi agijumalat meidän puolella, että saataisiin säännöllistä treeniä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti