keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Peiliin katsomista

Miten tuo tuntuikaan liian helpolta tuo viime perjantain jälki...
Etukäteen mainittakoon, että olin aivan ääretön idiootti eilisissä jälkitreeneissä. Talloin (jostain jumalattoman kumman syystä) samaa palstaa kuin perjantaina.

250m, 6 kulmaa, 4 purkkia.
Kaksi ekaa kulmaa meni hyvin ja siinä kohtaa päädyttiin siihen vanhalle jäljelle. Siitä olisi pitänyt jatkaa eteenpäin sen ~30m ja sit kulma vasemmalle mutta koira ajoi eteenpäin nenä maassa hyvin työtä tekevänä ja oletin vaan, että ite olen tyhmä enkä enää muka muista missä jälki meni. No vituikshan (ekskuuse my french) se meni.

Jumi siis ajoi sen perjantain jäljen ja siinä se sitten oli. Pari purkkia jäi jäljelle ja lähetin jäljen loputtua koiran esine-etsintään. Sieltä se poimi molemmat purkit ilman ongelmia joten nenä sillä kyllä toimii jos se vaan sitä käyttäisi.

Mun piti mennä ajamaan jälkeä myös tänään mutta onnistuin saamaan purjotaudin ja päätin jättää välistä. Ensi kerralla täytyy kuitenkin olla tarkkana siitä, että palsta on eri ja vähintään se, ettei alla ole omia vanhoja jälkiä. Samoiten mielentila oli ihan väärä, olisi pitänyt ottaa vähän tottista alle kun se menee sellaiseksi höntsäilyksi kun virtaa on enemmän kuin järkeä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti