maanantai 9. syyskuuta 2013

Erkkariviikonloppu

Lauantaina oli amtaffien ja staffien erikoisnäyttely. Tuomariksi oli kutsuttu Valerie Gervais Kanadasta. Ilmoitettuja amstaffeja oli yhteensä 135kpl ja valioluokassa uroksia oli 12kpl. Tiukka kisa siis tulossa.

Seurailin arvosteluja siinä alkuluokissa ja niiden perusteella en osannut sanoa saako koirani ERIn vai peräti Hn. Välillä tuntui, että tajusin mitä tuomari meinasi ja toisaalta taas näytti kun ei olisi arvioinnissa mitään järkeä. Sain kunnian myös esittää Masia (Fin Fool's Speed Demon) ja siellä EH-arvioiden keskellä oli ihanaa esittää junnu-uros arvosanalle ERI. Kasvattaja juoksi sitten itse kilpailuluokan ja Masi sijoittui hienosti kakkoseksi SAlla.

Jumin vuoro tuli ja siinä sitten mentiin ympäri ja seisottiin ja mentiin edestakaisin ja taas seisottiin. Hirmu pitkään seisotti ja lattia oli vähän liukas joten sain olla korjaamassa jalkoja koko ajan. ERIn tuomaritäti meille lykkäsi ja kilpailuluokassa sijoitti upeasti toiseksi! Olin niin tyytyväinen sillä luokkasijoitusta lähdin tavoittelemaan.

PU-kehässä koiria oli melko paljon (varmaan lähemmäs kymmenen jos ei yli). Ensimmäiseksi tuomari sijoitti veteraaniuroksen ja sen jälkeen AVOjen ykkösen. Kolmanneksi valioiden ykkönen ja neloseksi valioiden kakkosen eli Jumin! Voi tätä onnen päivää! :)

Jumin pennut menivät myös hyvin, Rane oli luokassaan kolma KPllä ja Nuka neljäs KPllä. Tytöt ei sijoittunut mutta saivat todella mairittelevat arviot. Otettiin ryhmärämä-kuva kaikista neljästä ja isistä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti