torstai 12. syyskuuta 2013

Punkit pois


Eilen oli sitten punkkilääkkeen anto. Kävin ostamassa Strongholdia eläinlääkäriltä joka tarjosi vaihtoehtoisesti Milbemaxia. Sitä tosin olisi pitänyt antaa kolmen viikon välein eikä mun kärsivällisyys riitä siihen. Milbemax olisi ollut Strongholdia halvempi ~13e mutta siitä ilosta, että minun ei tarvinnut kolme viikkoa kärvistellä pillereiden kanssa päädyin maksamaan enemmän ja ostin kerta-annoksena laitettavaan Strongholdin.

Kotona avasin sitten pakkauksen ja sain käteeni kolme putkiloa ainetta. Siinä sitten aikani pohdin, että montako putkiloa isken siihen koiraan kunnes sain todella epämääräisistä ohjeista selvitettyä, että yhdessä putkilossa on kerta-annoksen määrä tavaraa eli yksi putkilo olisi riittävä. Kampailin koiran niskaa (kuten kaikki varmaan arvaavat lyhytkarvaiselle koiralle on tosi helppoa tehdä jakausta lähelle ihoa) ja trööttäsin aineet sinne niskaan - eli puolet sormille, puolet ohi ja jotain niskaan. Nyt vaan sormet ristiin, että punkit rupee valumaan ulos ja jälki paranee.

1 kommentti:

  1. Toivottavasti punkit kaikkoavat! Jätin teille muuten haasteen: http://lovingluumu.blogspot.fi/2013/09/challenged-our-summer-2013.html

    VastaaPoista