tiistai 1. lokakuuta 2013

Täällä haisee paska.

 
Nyt se on sitten virallista. Meille muutti pieni hiiwiö. Brio kutsumanimeltään, oikealta nimeltään Daydreamer's Magic Number. 

Brio lensi koko matkan Hollannista viime perjantaina tasan seitsemän viikkoa vanhana ja on sen jälkeen viihdyttänyt minua ja ärsyttänyt Jumia. Sanomattakin selvää (?), että Jumi on kaverista vähän nyreissään ja mustasukkainen. Tosin kun poistun huoneesta niin Jumi käy kutsumassa leikkiin ja on niin kaveria mutta kun tulen takaisin niin käyttäytyy kuin pentu lähinnä oksettais. Ja pahasti... 

Minä taas muistan miksi vihaan pentuja. Ne kun ei tee muuta paitsi paskoo, kusee ja nukkuu. Hirveän kylmänarka tuo tuntuu olevan ja piti käydä ostamassa sille paita.. Harmi vaan, että ei suostu tekemään tarpeita takki päällä.

Toistaiseksi on mennyt yllättävän kivuttomasti kahden koiran kanssa olemin mutta katsotaan kauanko ilo kestä. Pari viikkoa vietän "äitiyslomaa" ja sen jälkeen alkaa normi arki. Vähän jännittää enkä ole vielä päättänyt miten aion koiria jättää (keskenään / eristettynä) ja ajattelinkin, että päätän vasta sitten kun näen miten nuo lämpenee toisilleen.

1 kommentti:

  1. Ihana natiainen. Onnea! :-) Iloista pentuarkea! Täällä kanssa siivoillaan kakkakasoja ja pissalammikoita. Kädet on täynnä naarmuja ja housut reikiä, koska naskalit.

    VastaaPoista