perjantai 11. lokakuuta 2013

Daydreamer's Magic Number

Oli kenties tullut sen aika. Kenties. Toinen koira mahtuisi taloon vaikka mieluiten sen toki ottaisin vasta kun asuisin maalla, omakotitalossa jossa iso piha ja paljon tekemistä. Todennäköisyys, että näin parin vuoden etsinnän jälkeen tämä täydellinen talo tipahtaisi syliini oli kuitenkin melko epätodennäköinen. Joten olin jo hyväksynyt sen tosiasian, että toinen koira tulee mitä ilmeisemmin myös kasvamaan Helsingin vilinässä.

Koska sen tietää, että on toisen koiran aika? Olen käynyt kaikki väittelyt päässäni läpi. On pohdittu vakuutuksia, autoja, lisätilaa nykyiseen autoon, ulkoilut, reissut, kissat, raha, ruoka, tilat, portit... Lista on loputon. Olen miettinyt kaikki kauhuskenariot ja mahdolliset ongelmat. Jumi on vasta nuori. Toinen uros talossa tuo 99% todennäköisyydellä ongelmia mukana. Se onko ongelmat ratkottavissa jää nähtäväksi. Lopulta se viimeinen kysymys on enää vastaamatta. Haluanko tosiaan toisen koiran?

Sitten tuli Brio.

Eli kyseessä on pikkupoika nimeltä Daydreamer's Magic Number (aka Brio). Sukutauluun pääset tästä. Poika on syntynyt Hollannissa ja on yhteistuonti suomalaisen kasvattajan kanssa. Jo ennen pentujen syntymistä kävin salaa kuolaamassa sukua ja kun pennut sitten syntyi niin laitettiin kyselyä niistä. Sattumien ja mutkien kautta pikku-Brio sitten muutti Suomeen syyskuun loppupuolella.

Tästä pääset Brion omalle sivulle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti