perjantai 18. lokakuuta 2013

Pakkaushelvetti

Okei. Nyt mä myönnän sen. Kahden koiran kanssa reissuun lähteminen on huomattavasti haastavampaa kuin yhden kanssa meneminen. Ollaan tänään lähdössä Seinäjoelle koska huomenna pitäisi mennä kehään juoksemaan.. Brio menee sijoittajansa luokse viikonlopuksi joten sille menee eri kamat mukaan (ja tätä lausetta kirjoittaessani tajusin, että unohdin sen villapaidan kotiin...

Aamuseiskalta roudasin sitten häkkiä, reppua, laukkua, toinen koira kainalossa ja toinen sentään omilla jaloilla kävellen, alas rappusia. Ulkona on pilkkopimeää ja kaatosade ja elämä tuntui juuri silloin, siinä hetkessä aika masentavalta. En edes jaksanut käyttää koiria sen enempää (eikä ne näyttäneet kovinkaan vastustavan autoon menemistä) joten tätä kirjoittaessa olen vakuuttunut, että joudun vielä luuttuamaan toimiston lattioita.
Koirat siis kyytiin ja nokka kohti toimistoa. Täälläpäässä sitten molemmat koirat autosta + häkki, sisälle, häkki pystyyn ja koirat sisään. Onni on koirat jotka tyytyy häkissä olemiseen ja ovat siellä melko rauhassa. Melko siksi, että kuulen miten pikkusintti puuhastelee siellä vähänväliä.

Kohta saan taas purkaa häkin, repiä koirat kaatosateeseen ja kääntää auton nokka kohti Tamperetta jossa vaihtuu auto ja Brio jää kyydistä pois. Toive hyvästä arviosta huomenna ei ole sekään kovin korkealla, Tapio Ranta on viimeksi antanut Jumille EHn :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti