tiistai 12. maaliskuuta 2013

Kamalan vaikeaa

Kohta olisi h-hetki käsillä... Pitäisi päättää tuleeko meille Jumin seuraksi yksi kappaletta Jumin jälkeläistä.

En ole käynyt katsomassa Lauran pentuja sen jälkeen kun lähdin uupuneena synnytyksen jälkeen kotia kohti. Olen tarkoituksella jättänyt menemättä kun ei niissä toukissa ole oikeasti mitään katottavaa ennenkuin alkavat liikkumaan ja tekemään asioita. Ja kun pitäisi päättää. Olen miettinyt pääni puhki ja kaikki pienemmät ongelmat on ratkottavissa kuten kotona oleminen, matkustus, yms yms.

Mutta mutta. Kevät tulee olemaan ihan hirveän kiireinen. Odotamme todennäköisesti kissanpentuja Sohjolle siinä huhtikuun loppupuolella, Jumilla on kolme tottissemmaa, kahdet ulkomaanmatkat, astukset, näyttelyt, bh-koe, jnejnejne. Tähän soppaan lisätään vielä toki se arki, eli oma leipätyö ja oma arki joka toki myös tuo mukanaan erinäköisiä asioita. Tähän päälle pitäisi vielä koiravauva lisätä. Jep. Taidan oikeasti olla pienin masokisti...

Ja mitä enemmän tajuan, että nyt ei oikeasti (järjellä ajateltuna) ole aika ottaa pentu niin sitä enemmän mä just sen yhden pennun haluaisin. Mulla ois nimikin sille valmiina. Laura on onneksi reilu ja antaa tällaiselle päättömälle kanalle harkinta-aikaa vielä hetken mutta kohtapuolin tässä pitäisi päätöksiä tehdä. Sitä päätöstä odotellessa pommitan teitä ällöpylly-pentukuvilla (urokset ylhäällä, nartut alhaalla ja kuvat Laura Harva).

Ainiin! Hieronta-harkinta on siirtynyt seuraavalle asteelle, päivitän lisätietoa heti kun on jotain päivitettävää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti