perjantai 22. helmikuuta 2013

Koirantäytteinen viikonloppu tiedossa

Töissä on tylsää joten päivitetään siispä blogia...
Minua alkoi ärsyttämään kaikki typerät ruusukkeet joilla on tunnearvoa mutta eivät tee muuta kuin keräävät pölyä rumana jossain hyllyllä. Niinpä kävin Ikeassa ja ostin tuollaisen syvän taulun. Kiinnitin ruusukkeet tauluun ja minusta siitä tuli ihan nätti. Kaipaa vielä muutaman ruusukkeen tuohon toiseen alanurkkaan mutta mulla onkin Turusta pari laittamatta. Ehkä tässä kevään aikana tulee pari muuta mitä kehtais latoa tuohon. Sen jälkeen se olisikin "täynnä" ja sit täytyy sitten kerätä uutta taulua varten.

Viikonloppuna on tiedossa paljon kivaa. Lauantaina olisi tarkoitus viettää päivä muitten samanhenkisten ihmisten kanssa Staffien ja Amstaffien Talviriehassa. Luvassa on ihan sikana kaikkea kivaa, me mennään Jumin kanssa erityisesti kattelemaan taakanvetoa ja mahdollisesti mölleilemään. Mätsäriin ei taideta tällä kertaa osallistua.

Sunnuntaina on sitten vuorossa Arfmanin "päivä", eli tottispäivä Ogelissa. Paikalla meidän lisäksi dobbereita läjä ja yksi toinen amstahvero. Viime kerrasta ollaan opittu haukku ja oikean mielentilan kanavoiminen tekemiseen. Nyt ajattelin ottaa ongelmaksi palkan hävittäminen ja jos aikaa riittää niin jäävien nopeus. Katsotaan... odotan todella innolla sunnuntaita. Ollaan taas rävelletty ihan yksiksemme koko talvi joten on ihan kiva, että joku katsoo perään ja huutaa kun menee huonosti. Seuraava kerta onkin sitten jo maaliskuussa joten pientä suorituspainetta sitten sinne. Pakko olisi edistyä. Ja pakko on edistyä koska minä tahdon koevalmiin (ainakin tottisosuuden verran) koiran kesäksi. Jäljelle olisi tarkoitus saada apua heti kun lumet sulaa ja kausi alkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti