perjantai 25. tammikuuta 2013

Möllitreenit

Ja niin oli taas torstai ja kokeenomaiset treenit vuorossa. Jumi oli paikalle saavuttaessa jo "huonoilla" kierroksilla, eli sitä todella korkealla energiatasolla joka kohdistui kaikkeen muuhun paitsi siihen tekemiseen. Lämmittelin muutamalla kierrolla mutta koira lähti omille teille pari kertaa joten päädyin tekemään "perusjumppaa" eli istu / maa / seiso.



Meitä oli alkuun vain kaksi joten paikallaolo oli melko väljää. Seisoin selkä koiraa päin ja nahkakasa otti ja lähti minuutin kohdalla. Napakka palautus jonka jälkeen se oli nätisti loppuun asti. Seuraaminen meni ihan ok, kulmat suht tiiviit (kauhia keskittyminen omaan kehoon kun tulee käännöksiä), täyskäännös ei mennyt niin hyvin kun olisin halunnut. Jäävät taas perseestä ja koira enteilee sivulletuloa. Lopuksi kävelin vielä BH-kaavion läpi, ihan ok mutta koiran vire oli selvästi matalammalla.

Tehtiin vielä "tottis" paikallamakuu, eli koira sivuummalle, minä siitä hallin toiseen päähän ja koirakko keskelle treenaamaan. Hyvin pysyi sen ajan kun piti, nou problems. Lopuksi vielä seuraavan "möllitokoryhmän" kanssa yhteinen paikallamakuu ja siinäkin pysyi koko ajan vaikka tuttu kaveri nousi.

Nyt onkin sitten jäävien sulkeiset koska tästä ei muuten tuu yhtään mitään. Tässä vielä video eilisestä seuraamisesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti