sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Mätsärikokemusta

Käytiin tänään HSKHn mätsärissä Ojangon hallissa. Koiria oli satoja, aikuisten luokassakin oli ~60 koiraa ja pikkupennuissa yli 70. Jumi oli mukana tukena ja turvana puolivuotiaalle Irma-staffille. Samalla sitten ilmoitin Jumin.

Irma oli ei päässyt sijoille mutta kehäkokemusta tuli ja tyttö käyttäytyi niin nätisti <3 Jumi oli punaisten aikuisten ykkönen mutta BIS-kehässä ei päästy jatkoon. Kehässä keskityin treenaamaan vapaana seisottamista. Vaikka kehässä joutui olemaan pitkään ja kehät venyi niin Jumi jaksoi hyvin sekä seistä, että juosta.

Jumin mielestä parasta antia koko päivässä oli kuitenkin riehuminen Irman kanssa sekä useiden kymmeneiden muiden koirien kanssa. Taas huomaan miten ihanaa on omistaa sosiaalinen koira. Sen kanssa on niin helppo mennä ja tehdä kun ei tarvitse pohtia, että jos naapuri päästää sessensä haistelemaan niin mitä tapahtuu.

Päivä oli kuitenkin pitkä enkä jaksanut aamulla raahata häkkiä joten koira "joutui" olemaan koko päivän kädessä mikä tarkoittaa, että minulla on tällä hetkellä ihan äärimmäisen väsynyt ja kuorsaava koira. Eipä tarvitse miettiä mitään iltalenkkiä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti