keskiviikko 7. elokuuta 2013

Omena ei kauas puusta putoa

Tuomarinkartanossa oli lauantaina 3.8 kaikkien rotujen pentunäyttely johon osallistui Nuka (Villa Vappulan Aatsipoppaa) ja Armi (Villa Vappulan Ainomieli). Tuomarina toimi Marja Kurittu.

Päivä oli aivan poskettoman lämmin (ihanaa) mutta vaikka itse siitä nautin niin koirat oli vähemmän innoissaan. Jumilla oli lääh-lääh-kuuma koko ajan (jonka lisäksi koiraparka kärsi akuutista luupaskasta läpi päivän) mutta pennut jaksoi onneksi hieman paremmin. Äärettömän hyvillä arvosteluilla Nuka otti ROPin ja Armi VSPn ja Nuka oli vielä ryhmäkehässä neljäs! Jumi on kovin ylpeä jälkikasvustaan!

Villa Vappulan Aatsipoppaa "Nuka" PEK1 KP ROP RYP4
Erinomaisessa kehitysvaiheessa oleva terve rakenteinen urospentu. Oikeanmallinen pää, miellyttävä ilme. Tummat silmät ja pigmentti. Hyvä purenta ja sieraimet, hyvin kulmautunut edestä ja riittävästi takaa. Ikään sopiva lihaskunto. Liikkuu ja esiintyy hyvin. Miellyttävä luonne.

Villa Vappulan Ainomieli "Armi" PEK1 KP VSP
Erinomainen tyyppi ja koko, hyvät rungon mittasuhteet. Kaunis pää ja miellyttävä ilme, hyvä purenta ja ikään nähden erittäin hyvässä kehitysvaiheessa oleva runko ja lihaskunto. Hyvin kulmautunut edestä ja takaa. Liikkuu ja esiintyy reippaasti, miellyttävä luonne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti