perjantai 2. elokuuta 2013

Laiskamato!

On taas ollut koko viikko ihan hiljaiseloa koirarintamalla kun olen keskittynyt hetkellisesti taas enemmän kissoihin. Tai lähinnä niiden vahtimiseen kun yksi pennuista steriloitiin tiistaina. Oli muuten hieman haastavaa toteuttaa eläinlääkärin käskyä, että "pidä se rauhassa äläkä anna sen kiivetä kauheasti". Pentuparka näki leikkauksen jälkeen pikku-ukkoja ja kiipeili pitkin seiniä vuorokauden... Koiralle tämä siis on tarkoittanut peruslenkkeilyä ja himmailua kotona... Mutta kaikkihan sen tietää mihin sellainen neljän seinän sisällä oleskelu johtaa > shoppailuun!

Vanha puhelin hajosi tuossa loppukeväästä ja kesän olen viettänyt työstä lainatulla iPhonella. Nyt on kuitenkin mitta täys tuota huonoa luuria ja ostin itselleni uudemman version vanhasta puhelimesta, eli Samsunging G4. Jotta tää postaus ei menisi täysin tekniikkahömpöttämiseen niin ostin tuunauskuoret samantien. Jaa, millä kuvalla kysyt? No Jumin pärställä tietty :) Laitan siitä kuvan heti kun sen saan (pitäisi olla minulla ensi viikolla). Tilasin kuoret Smartphotosta josta saa myös iPhoneen kuoria.

Viikonloppuna olisi sitten tiedossa pentunäyttelyä... Jumin pennut Nuka ja Armi menee ensimmäistä kertaa missikisoihin ja mä lähden kehänlaidalle tsemppaa. Ja enää viikko niin Jumi pääsee pitkästä aikaan kehään Joensuussa (siis me ei olla käyty näyttelyissä kolmeen kuukauteen!).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti