torstai 22. elokuuta 2013

Fyssarilla

Mä varasin heinäkuussa Jumille ajan fyssarille ja sain (harmikseni) vasta ajan elokuun loppupuolelle. Tässä nyt on ollut sitten kaikenlaista ja aika rientää yms niin yhtäkkiä olikin elokuun loppu ja meidän vuoro.

Ilman ennakko-odotuksia mentiin käymään Tamara Merenvallan luona (katso sivut) ja hän siinä katseli Jumin liikkumista hetken jonka jälkeen mentiin sisälle juttelemaan. Kerroin ettei mielestäni koiralla ole mitään erityisiä jumeja (hih) tai muutakaan eriskummallista mutta, että selästä on mielestäni ollut kireämpi.

Tunnin verran koiraa venyteltiin ja vanuteltiin ja pieni kiristynyt alue löytyikin lanteen kohdalla. Onneksi tuo koiruus venyttää itseään (ja nimenomaan sitä kohtaa) aika hyvin itsekin kun makoilee siinä sammakkoasennossaan kotona. Esitteli se tuota asentoaan fyssarille myös joka naureskeli, että hyvin venyy selkä siinä asennossa.

Oikein hyvä mieli jäi ja varasinkin uuden ajan syyskuulle vaikka ei ollut mitään "löydöksiä". Nyt tuon tassun takia koira on kuitenkin jäänyt vähemmälle liikunnalle ja pelkään, että tästä kun lähdetään lisäämään liikuntaa niin koirakin saattaa kipeytyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti