maanantai 6. toukokuuta 2013

Tampereen KV ja hengailua

Keskiviikosta sunnuntaihin lähinnä hengailtiin kotona koiran kanssa. Käytiin me korkkaamassa uintikausi ja rannalla juoksemassa mutta siihen se sitten melkein jäi. Nuorin kissani odotti pentuja ja niiden syntymistä siinä sitten vahdattiin. Sunnuntaina oli Tampereen KV ja laskettu aika oli kissalle 1.5. Eli hyvinhän siinä ehtii.


No perhanan kissa otti ja jätti synnytyksen ihan viime tinkaan eli synnytti la-su välisenä yönä. Siinä sitten sunnuntai-aamusta lähdettiin näyttelyihin silmät ristissä (sekä minulla, että koiralla). Ja jotta ei olisi liian helppoa niin olin unohtanut perjantaina takapaksin auki ja akku oli tyhjentynyt autosta. Siispä soittoa äidille heti aamusta ja ratikalla hakemaan autoa. Siitä sitten painavalla kaasujalalla Tampereelle.

Amstaffien tuomari oli lyhytsanainen puolalainen joka palkitsi jokaikisen uroksen ERIllä. Me saatiin sileä ERI eikä luokkaisijoitusta (valioluokassa 7 urosta). Rehellisesti täytyy myöntää, että v*****aa maksaa tällaisista näyttelyistä jossa tuomari jakelee koirasta huolimatta ERIä ja esim. PU-kehä oli kuin tilkkutäkki, oli modernimpaa, bullimpaa, isoa ja pientä. Mä ainakin missasin tuomarin linjan näissä.

Loppu hyvin kaikki hyvin kuitenkin ja päästiin jopa kotiin ehjinä. Kissa ja pennut voi hyvin ja koira voi hyvin ja minä voin hyvin vaikkakin ollaan varmasti kaikki vähän väsyneitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti