keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Ei mee kuin elokuvissa


No ei mennyt ihan kuten elokuvissa. Perjantaina aamusta starttasi auton nokka kohti Liettuaa ja jo yhden aikoihin oltiin matkalla Tallinnan läpi. Pysähdyttiin Latvian valkoisella hiekkarannalla (josta ylläoleva kuva). Liettuaan saavuttiin joskus 18 aikoihin ja täytyy sanoa, että Latvian jälkeen Liettua tuntuu todella edistykselliseltä ja mukavalta maalta. Löydettiin suoraan hotelliin joka oli aika ihana ja hyvin hoidettu. Hotellin nimi oli Karvio Dvaras.

Lauantaina kehä alkoi 10.30 ja tuomarina oli Magdalena Kozlowska, Puolasta. Hän oli selvästi tykästynyt hyvin vankkarakenteisiin koiriin joten Jumi oli hänelle aivan liian kevyt. Valioluokassa oli 3 urosta ja näistä siis luokkasijoitus oli ERI3. Lauantaina myös satoi koko päivän joten loppupäivä tulikin vietettyä huoneessa. Illalla oli hetken vähän parempi keli ja käytiin uittamassa koiria hotellin järvessä.

Sunnuntaina kehä oli vasta 13.20 ja olimme hieman huolissamme kun tuomari oli myöhässä aikataulusta, että ehdittäiskö laivaan. Laiva lähti Tallinnasta 22.30 ja meillä olisi ~7h ajomatka. Sunnuntaina tuomarina toimi Tamara Sarmont ValkoVenäjältä. Eipä tarvitse tällekään tuomarille enää viedä koiraa. Tamara oli sitä mieltä, että koko valioluokka oli ihan väärin. Jumista se tykkäsi (paitsi, että oli heikko pää). Muissa oli sitten jotain muita virheitä. Koko valioluokka jäi ilman SAta, kaikille annettiin ERI ja lähetettiin pois kehästä. Luokkasijoja ei siis jaettu.

Emme jääneet odottamaan arvostelua vaan lähdimme suoraan ajamaan 14.15 Tallinnaa kohti. Navi sanoi ajaksi 7h 10min, ja juuri sen verran siinä taisi mennäkin. 25min yli yhdeksän oltiin Tallinnassa ja tama aika sisälsi pari pysähdystä á 15min.

Kotona olin puoli kahden jälkeen yöllä mutta onneksi ei ihan tyhjin käsin. Ostin ihan liikaa karkkia laivalta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti