perjantai 10. toukokuuta 2013

SPKLn erikoisnäyttely


Torstaina oli Palveluskoiraliiton Erikoisnäyttely Helsingin Vinttikoiraradalla. Pelkäsin jo etukäteen, että miten tuo koirani jaksaa koska tässä nyt on ollut vähän kaikenlaista ja joka lähtöön koko viikko. Tuomarina oli Marja Talvitie joka viime vuoden Haminan näyttelyissä laittoi Jumin VSP. Linja ei katkennut tänäkään vuonna...

Valioluokassa oli viisi urosta josta Jumi nappasi luokkavoiton. Hieman ehkä hitaalla se juokseminen mutta ihan ok. PU-kehässä oli jotenkin koiralla, että esittäjällä veto veks joten olin melko yllättynyt, että tuomari sijoitti Jumin ykköseksi.

Narttujen ollessa kehässä Jumi ehti vähän levätä mutta oli se aika finaalissa roppikehässä. Hyvin se jaksoi kuitenkni loppuun asti.

Jumin arvostelua lukiessa ei kuitenkaan uskoisi sen olevan mikään VSP arvio... Ehkä tuomaria vähän hämmensi siinä sivussa käyty keskustelu tai sitten sillä ei ollu juuri mitään hyvää sanottavaa :)

VAL ERI1, SA, PU1, VSP (tuomari Marja Talvitie)
"Kaunis ylälinja, hieman ylhäällä kannettu häntä, pysty olkavarsi ja löysähköt kyynärpäät, voisi liikkua pitemällä askeleella"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti