tiistai 7. toukokuuta 2013

BH-koe

Nyt se on ohi. BH-koe. Ei se kaunista ollut eikä edes järin hyvä mutta läpi meni. Eli BH-tunnus saatu. Koepaikkana Lahti ja tuomarina Leila Tikkanen.

En halunnut lähteä ekassa parissa joten se oli ainoa mitä mietin kun arvottiin numeroita ja vedin sieltä kirjekuoreesta numeron. Kaksi. Perkele! Minuutti aikaa valmistautua, haukutin kerran, kierrätin kerran ja menin kentälle.

Paikallaolo oli nappisuoritus, ei pälyilly, oli rauhassa mutta valpas.
Seuraaminen pas*aa, väljä ja huono. Käännökset huonot. Henkilöryhmä harvinaisen huono. Istumaanjättö hyvä, maahanjättö hyvä. Luoksetulossa en tiennyt itkeä vai nauraa. Koira jonka luoksetuloa on hinkattu viimeiset kuukaudet ja jonka se osaa ja kauniisti tekee niin mitä käy... Jumi käskystä lähti luokse ja KIERSI sivulle?! Koiralle jolle ei ikinä ole opetettu kiertävää liikettä eikä sellaista harjoiteltu niin pyyhälsi kauniisti minusta ohi ja istahtaa nanosekunnin jälkeen nätisti sivulle. Siis mitäh?!

Läpi se oli arvosanalla Erittäin Hyvä. Olen ihan tyytyväinen ja videolta katottuna se ei ollut yhtä paha kuin miltä se tuntui (mutta silti niin paha etten laita videoita näkyviin mihinkään).

Kaupunkiosuus meni läpi heittämällä ja lopuksi sain kilpailukirjani sekä avaimenperän todisteeksi tunnustuksesta. Juhlistin koetta ostamalla itselleni subin ja koiralle maksalaatikkoa.

Keskiviikkona jatketaan treenejä... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti