maanantai 9. kesäkuuta 2014

Roturace 2014

Viikonloppuna käytiin juoksemassa RotuRacessa. Tämä oli Jumin kolmas vuosi ja Brion eka vuosi juoksemassa. Meillä oli peräti kaksi joukkuetta tänä vuonna; VelliKellot (johon kuului Jumi + Jumin muksut ja adoptio-urpo) sekä Kiisselit (johon kuului Kerttu + Kertun kolme lasta).

Pienten lähtöselvitysten ja numeropohdintojen jälkeen saimme lähtönumerot 4 ja 19. Ekana juoksi Kiisselit. Joukkue veti lujaa ja saivat ajaksi 16,28. VelliKellot juoksivat järjestyksessä Jumi (7,37), Armi (7,27), Brio (8,19) ja Nena (7,48).


Koska hitain ja nopein aika lasketaan pois oli VelliKellojen yhteisaika 14,85 mikä riitti upealle hopealle! Me olimme kuitenkin sen verta skeptisiä koiriemme kyvyistä, että emme edes tarkistaneet keskeneräisiä tuloslistoja ennenkuin lähdimme. Kun illalla tarkistin tuloslistan kävi ilmi, että olimme kolmansia! (saiskohan palkintoja jälkikäteen...). Jumin jälkeläiset Armi ja Nena kävivät myös mätsärissä - Armi oli PUN1 ja Nena PUN4! 

Koska ulkona oli mitä parhain keli päätin jatkaa Hyvinkään vinttariradalta mökille. Mökki sijaitsee Sipoon saaristossa ja ekaa kertaa mentiin koirien kanssa niin, että vesi oli sen verran lämmintä, että pääsee uimaan. Brioa vähän jännitti veneeseen meno mutta hyvin se(kin) soveltuu vesikoiraksi. Koirille ostamani dummy oli rikkipoikki alta minuutissa kun Jumi sai sen käsiinsä. Saatanan elukka. Siksipä en yleensä osta leluja enää. Onneksi matkassa oli mukana myös tennispalloja - niistä toinen hukkui jonnekin ja toinen nyljettiin ja halkaistiin.

Onnistunut sunnuntai siis :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti