perjantai 13. kesäkuuta 2014

Hammaspeikot kuriin

Eilen oli kauhulla odotettu kulmahampaan juurihoito numero kaksi. Kauhulla siksi, että jopa minulle (jolla oikeasti ei ikinä ole rahaa) peräkkäisistä kuukausista yli tonnin maksavat leikkaukset vievät aika hapoille... Jumilla on toki vakuutus (köyhällä ei ole varaa olla ilman!) mutta vakuutus korvaa vain siihen ~1700e /vakuutuskausi ja meillä on pohjalla jo tuo talven alla sattunut suolistotukos ja nyt siihen päälle tämä reilun 2000e keikautus. Eli itselleni maksettavaa jäisi vähintään sen 700e ja kun ei ole säästöjä niin...

Anidentissä hoitivat Jumin taas erinomaisesti - poika rauhoitettiin kahden jälkeen ja viideltä soitettiin, että oli reagoinut hyvin herätteeseen ja ulvoo siellä menemään. Eli ei muuta kuin nokka kohti Veikkolaa. Siellä se urpo odotti minua ja meinasi, että hän lähtee kävelemään vaikkei jalatkaan vielä kantanut. Saatiin kotiutumisohjeet ja kipulääkkeet. Laskukaan ei ollut "niin" paha, reipas 950e. Laitoin Jumin autoon ja kävin vielä eläinlääkärin kanssa läpi kaikki rtg-kuvat ja toimenpiteet. Edellinen paikka ja juuri oli näyttänyt todella hyvältä ja jatkossa käymme tarkistus-rtg-kuvissa. Ensimmäinen tarkistus on 3kk päästä ja siitä sitten vuoden välein (edelleenkin - luojan kiitos vakuutuksesta!).

Tällä kertaa säästyin siitä krapula-ulvonnasta ja Jumi nukkui koko illan. Brio sen sijaan oli oma ärsyttävä itsensä - kun toinen tahtoo nukkua niin toinen kävelee kotona kuin pöksyt olisi täynnä muurahaisia ja raahaa leluja paikasta toiseen.

Pahoittelen kuvalaatua mutta pimeässä koiran kanssa joka ei halua, että sen suuta enää ronkitaan niin tämä on paras mihin pystyin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti