torstai 14. huhtikuuta 2011

Treeneissä

Normaalista poiketen kävimme tänään treeneissä Tapulikaupungissa. Normistihan treenit on keskiviikkoisin mutta kouluttajalle tuli este ja niin ne treenit siirtyi torstaille.

Saatiin (tai oikeastaan minä sain) hyviä oppeja taas... Seuraamisessa olen ollut niin pelokas, että koira jää jälkeen (mitä teki alkuunsa), että varmistelen sen paikkaa kävelemällä itse hiljaa. Tänään sitten pistettiin vauhtia omaan kävelyyn ja kappas! koira tuleekin ihan nätisti seuraillen eikä tarvitse varmistella ollenkaan, että pysyykö se mukana.

Muutama jättö otettiin. Se on sellaista tuuripeliä - kiinnostaako Jumia tarpeeksi vai lähteekö se mun perään hipsimään. Ainakaan en voi todeta, että amstaffi olisi millään tavalla varma suorittaja :)

Tehtiin myös yksi pidempi paikallaan maku lauantain kisoja ajatellen. Meni melko hyvin, loppua kohden tuli yksi pieni rikko. Paitsi tietty jos lasketaan mukaan, että 90% ajasta Jumi makoili suorana, sammakko-asennossa... Sitä toivon mukaan katotaan sormien välistä vielä mölleissä.

Lauantaita odotellessa!

(ainiin... päivän tuhot. Pientä sälää sieltä sun täältä, namilaatikko avattu ja syöty sekä pari lehteä repäisty. Suurin tuho taisi olla koneen näyttö joka makoili lattialla. Toimii vielä vaikkakin raamit on aika heikossa hapessa. Täytynee pultata pöytään kiinni kun toista ilmalentoa se ei kyllä kestä)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti