maanantai 25. huhtikuuta 2011

Nakkilelu-kisat

Sunnuntain päämenoksi olin ilmoittanut Jumin nakkilelu-tokoiluihin. Olin todella skeptinen koko kisaa kohtaan sillä kuten aiemmin mainitsin, Jumia on vaivannut pieni epävireys tokoilun suhteen.

Mentiin kuitenkin ja koira oli kuin raato ennen kehää. Ei kiinnostanut lelu, ei kiinnostanut nami. Siinä sitten ihmettelin mitä teen ja totesin, että kun mikään ei auta niin mennään näillä. P

Paikallaolo sujui hyvin (½ minuuttia) ja kävin kahteen kertaan palkkaamassa. Kävin palkkaamassa ihan siksi koska sekä treeneissä, että kisoissa Jumi on "oppinut" rikkomaan liikkeen. Eli useammin palkkaa. Nyt pysyi hyvin jopa silloin kun vieruskaveri nousi maasta.

Seuraaminen oli flegmaattista joskin parempi kuin viime kerralla. Jätöt oli ok, koira vaan ennakoi sivu-käskyt ja nousi/istahti ennen käskyä. Suurin virhe (ja liike meni nollille) tuli luoksetulossa. Jumi istui hyvin, käskin odottaa ja kävelin eteenpäin. Liike rikki > koira lähti perään. Uusi istuttaminen ja uudestaan liikkeelle. Nyt pysyi perse maassa. Sain ohjeen käskeä koira luokse ja mitä se tekee? Tulee kaksi metriä päin jonka jälkeen näkee kepin maassa, nappaa sen suuhun ja tekee kunniakierroksen. Koira käskyllä luokse, kepin heittäminen muualle (virhe!!) ja liike uusiksi. Eteen-käskystä koira lähti hakemaan sitä äsken heittämääni keppiä. Jepajee :)

Hypyssä ei suurempaa virhettä kun ei olla sitä edes treenattu.
Yhteispisteet oli 98,5, liikekohtaiset pisteet on mulla lapulla jossain...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti