lauantai 2. huhtikuuta 2011

Haukkuminen

Naapurini on mielenkiintoinen heppu. Kävelin torstaina kotiinpäin ratikasta kun alakerran naapuri tuli valittamaan, että koirani huutaa(!!) koko päivän. Reippaana varmistin, että tänäänkö? Kyllä, vastasi naapurini ja uhkaili vielä perään, että hänellä on isännöitsijän kanssa perjantaina kokous jossa käsitellään tämä koira.

Hermostumatta (koska mitä se auttaa tuollaisten vanhoharhaisten kanssa) sanoin, että menen samantien kotiin kuuntelemaan mitä se on äänehtinyt päivän aikana sillä nauhoitan kaikki äänet päivisin jotta tietäisin pitääkö koira meteliä. Naapuri lähti yllättävän vilkkaasti ja mä menin kotiin kuuntelemaan.

Kyllä, 8½ tunnin yksinolon aikana Jumi haukkui kolmen sarjassa á 3sek, 45sek ja 5sek. Eli yhteensä 53 sekuntia. Oman mittakaavani mukaan tämä ei ole koko päivä.

Ajattelin nyt ottaa chillisti ja jatkan nauhoitteluja... Jos isännöitsijä soittelee niin pyydän sitä kautta alakerran naapuria pitämään kirjaa haukuista niin voidaan sitten vertailla niitä nauhoitteisiin. Ja jotta kukaan ei pääsis väittää, että ovat väärennettyjä niin mulla soi radio taustalla josta kuulee kellonajan ja päivämäärän..

Tallennan päivän äänet koneelle käyttäen Audacity-ohjelmaa jonka saa netistä for free.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti