lauantai 16. huhtikuuta 2011

Mölliksi vedetyt möllit

Olipahan päivä... Tuossa aiemmassa postauksessa kävin jo läpi aamuista suojelukoiratestiä. Sen lisäksi käytiin iltapäivällä möllitokoissa kääntymässä. Koiraa väsytti jo ennen paikalle saapumista koska jouduin suhaamaan eestaas koko ajan.

Aamulla unohdin oman laukkuni (+avaimet) sisälle asuntoon. Joten testin jälkeen suuntana vara-avaimen haku. Kävin sisällä ja hain kamat ja lähdettiin pikareissulle Ikeaan. Käytiin sen jälkeen tankkaamassa ja etsimässä huoltista/kauppaa josta sais vähän evästä. Sitten mölleihin.

Ainoa miinus tässä oli se, että onnistuin myös unohtamaan rokotustodistuksen himaan joten eikun takaisin ja hakemaan todistusta. Tässä vaiheessa koira näytti mulle jo keskaria.

Päästiin paikalle kaikkien kömmähdyksien jälkeen ja otettiin ulkona muutama liike. Meni hyvin ja lopetin siihen ja annoin koiran olla. Jouduttiin sitten oleilemaan vähän pidempään kun luokka pääsi alkamaan 45 minuuttia myöhässä. Ei siinä mitään mutta koira alkoi olla sen verran kypsä siinä vaiheessa, että tiesin näiden kisojen menevän harjoitteluksi.

Paikallaolossa koira oli paikallaan ehkä ~10 sekuntia. Sen jälkeen juoksi perään ja oli kyllä nätisti maassa koko paikallaolon ajan ohjaajan vieressä. Suoritukseen mentäessä ilmoitin liikkarille ottavani vaikka nollaa jokaisesta liikkeestä sillä ajattelin palkata koiraani tai jopa imuttaa sitä jos tarve vaatii.

Liikkeet sujui kyllä yllättävän hyvin, kaikki toimii namilla. Vähän vetinen olo koiralla kun oltiin sisätiloissa ja tekonurmella (ja maassa hirmusti hajuja ja herkkuja). Tehtiin kuitenkin kunnialla suoritus loppuun ja saatiin huimat 32,5 pistettä!

Luoksepäästävyys 10
Seuraaminen taluttimessa 7,5
Yleisvaikutelma 7,5

Kaikki muut meni nollille kun palkkasin koiraa. Eikä haittaa yhtään :)
Ens viikolla uusiks ja silloin nakkilelu-kisaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti