lauantai 16. huhtikuuta 2011

Suojelukoiratesti

Me käytiin tänään HPH:n järjestämässä suojelukoiratestissä. Testaajana toimi Juha Korri. Olen käynyt reilu vuosi sitten kaverin mukana katsomassa mitä siellä tehdään ja tiesin, että koiraa ei painosteta ja mennään koiran ehdoilla. Silti piti vielä erikseen kysellä, että onhan ok kun tuon tuollaisen 6kk vanhan pojanklopin.. Olihan se.

Mukava tapahtuma ja asianosaava maalimies on kyllä luksusta. Kahvi ja pullatkin oli ilmaisia. Meillä meni tosi hyvin kaiken lisäksi. Menin hieman hämilleni kun kuulin, että tuosta JumiKumista olisi mahdollista tehdä IPO-koira. Maalimieheb arvosteluasteikko siis oli se, että mille koirille hän voisi treenaamalla saada tunnuksen.

Kaikki osa-alueet oli kehityskelpoisena plussalla (eli plussalla keltaisella ja puolustusviettiä ei testattu) ja suullisesti antoi palautetta, että kaikki palikat löytyy mutta koira on sen verran nuori vielä, että elämä näyttää mihin palikat lopullisesti asettuu. Jumi herätti myös kovin ihastusta katsojissa kun häntä heilui koko suorituksen aikana ja oli vaan niin siistiä saada leikkiä. Kuvat Marianne Tamila.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti