sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Brion eka esiintyminen


Perjantaina käytiin Brion kanssa AKK:n mätsärissä Tattarisuolla. Kyseessä oli hallinäyttely ja pentujen ilmoittautuminen oli klo 9 ja arvostelu alkoi klo 10. Aikuisten kehät alkoi vasta klo 12 jälkeen. Tämä olikin ihan mukavasti porrastettu sillä halliin ei olisi millään mahtunut kaikki koirat samaan aikaan.


Brio käyttäytyi, esiintyi ja juoksi ensikertalaiseksi ihan äärettömän hyvin. Jaksoi keskittyä hyvin kun sai lihapullaa naamaan ja juoksukin sujui ilman suurempi poukkoiluja. HyväHyvä :) Tästä se ura lähtee, tammikuussa mennään muutamaan pentunäyttelyyn ja keväällä kutsuu sitten junnukehät.

Itsepäisyysviikonloppu meni muuten löhöilyn, ulkoilun ja treenien lomassa. Tosin ne treenit oli aikast huonot koska päätettiin lähteä kentällä siinä vaiheessa kun koirat oli juossut metsässä sen reippaan tunnin. Arvata saattaa paljonko kiinnosti siinä vaiheessa tehdä yhtään mitään...


Treenimielessä Jumi on tasapainottunut ja treenit sujuu pääosin hyvin eikä suuria heittoja tule treenien välillä. Sen vire nousee koko ajan, tällä hetkellä treenaan tasan yhdellä pallolla (vuosi sitten oli kahta palloa, patukkaa, namia ja luoja ties mitä). Edistystä on siis tapahtunut. Haukku irtoaa helposti, koira on menossa mukana ja kaikki tuntuu sujuvan. Mitä nyt vireen nousiessa on ruvennut hieman edistämään mutta se ei mun maailmaa kaada ja on edelleen helppo korjata treeneissä. Hyppykin sujuu jo paljon paremmin - sehän on meidän talven treenitavoite > hyppy kuntoon ja A-este niin, ettei tulisi aitoen yli.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti