maanantai 21. maaliskuuta 2011

Tuhoamisvietti

Jos mua jokin ärsyttää tuossa koirassa niin se on sen käyttäytyminen kun en ole kotona. Kuten melkein kaikki ihmiset myös minä käyn töissä tarkoittaen, että koira on yksin 6-9 tuntia päivässä.

Pari viikkoa sitten naapurini huomautti minulle, että koirani ulvoo päivisin. Tätä oli kuulema jatkunut pari viikkoa. Reippaana kävin ostamassa koiralle DAP-pannan, DAP-haihduttimen, annoin radion olla päällä ja nauhoituksen pyöriä. Samalla avasin portin työhuoneeseen johon oli koirakielto ollut juuri sen pari viikkoa. Loppui haukkuminen. Luonani on päivisin hiljaista mitä nyt satunnaisia haukahduksia 1-3kpl. Pelottavan hiljaista...

Jumin kanssa käydään vielä läpi tätä tuhoamisviettiä päivisin. Osittain oma moka (tavaroita jota jätän vahingossa lojumaan) ja osa täysin käsittämätöntä "kiusantekoa".

Otetaan tämä päivä esimerkkinä. Eilen oli pitkä päivä koiralle ja se oli tosi väsynyt aamulla kun jätin sen. Tulen kotiin ja mitä löydän? Jo aiemmin vähän suikaloitu ja pureskeltu eteisen matto on saanut lisää suikaleita. Mun laukku joka oli nostettu pöydälle niin, että koira ei siihen yllä on tyhjennetty lattialle. Siellä oli mm. jotain nameja eilisestä ja patukka, hihna yms. No namit oli syöty osittain, loput levitetty lattialle. Aamun puurokulho oli viety tiskialtaasta (en todellakaan tiedä miten). Työhuoneesta oli varastettu hyllyltä yksi tärkeä kansio (tämä on varastettu hyppäämällä tuolin kautta). Lisäksi tohvelini oli syöty ja koira oli lukinnut itsensä portin taakse työhuoneeseen.

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita ei täältä ainakaan lopu. Kunhan tuo penteleen tuhoamisvimma loppuis...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti