tiistai 11. huhtikuuta 2017

Iktu pitkästä ilosta

Tuossa aiemmin rakas halimalinoissa oli käynyt omatoimisesti jänismetsällä ja sen jälkeen aita vedettiin kallioon kiinni kivillä ja betonilla.

Halimalinoissi ei ole tyhmä eläin.
Olin viime torstaina kokouksessa ja laitoin kotiin viestiä kysyäkseni miten menee. Vastaus tuli bumerangina "lapsi huutaa ja Hifi karkasi taas". Onneksi tällä kertaa koira oli tullut heti huudattaessa kotiin eikä jäänyt haahuilemaan. Kotiin päästyäni kysyin miten tai mistä koira oli tällä kertaa mennyt. Minulle näytettiin kohta... Halimali oli tajunnut, että verkko on kiinni alhaalta eikä siitä enää pääse joten se askarteli itselleen oman pienen kolon siihen yläpuolelle. Naks naks sanoo aita kun siihen reiän tekee.
Ryhmä rämä lenkillä
Seuraava askel on verkottaa panssariaidalla se karkukohta. Hyvin tuo koira on ehdollistunut vain siihen yhteen kohtaan joten toiveessa tietty on, että kun se tukitaan kunnolla häviää tuollaiset karkaamiset. Toistaiseksi Hifi ulkoilee vain valvotusti.

Muuten elämä kulkee aika mukavasti eteenpäin. Pentu on yllättävän helppo, ei ole pissa-alusia sisällä vaan viedään ulos tasaisin väliajoin. Öisin Nato on jo ihan kuiva, päivisin jos vaan muistaa viedä ulos tarpeeksi usein niin ei tee sisälle. Tässä kolmen viikon aikana on alle kymmenen pissaa tai kakkaa tullut sisälle mikä minusta on ihan hyvin. Omakotitalo ja piha toki helpottaa asiaa ihan hirveästi.

Pihasta puheenollen. Pitäisi keksiä jotain tuolle meidän pihalle. Nythän toinen puoli tontista on tuollaista risukkoa ja se olkoon sellainen mutta tämä "tasainen" nurmiosuus - sille olisi kiva tehdä jotain. Puskaa, kivetystä jne. Alla olevassa kuvassa näkyy, että kun terassilta laskeutuu niin siinä on (kiitos koirien) melkoinen savialue. Mietin, että jos siihen laittaisi liuskekiviä tms jotta pysyisi hiukan paremmassa kunnossa. Nurtsikaan ei kasva siinä kohtaa enää kunnolla. Ääh, kaikki puutarhavinkit otetaan vastaan, meillä on hiton iso ja hieno piha ja täys tumpelo omistaja joka ei todellakaan osaa mitään puutarhajuttuja.
Piha on melko surkeassa kunnossa tällä hetkellä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti