tiistai 2. huhtikuuta 2013

Hammasremontti

Olen ihan unohtanut kertoa Jumin hammasremontista tuossa viime vuoden puolella...

Jumillahan lohkesi kulmuri tuossa loppuvuodesta ja mä olin ihan surkeena kun en tiennyt mitä sille olisi pitänyt tehdä. En tiedä miten pitkään kulmuri on ollut lohjenneena (en nyt tarkastele koirani suuta päivittäin) ja tästä kulmurista hätäntyneenä soitin kaikki kaverit läpi, että mitä nyt pitäisi tehdä tyylillä "apua, koirani kuolee käsiini". Eipä siinä auttanut itku eikä raivo ja eihän se hammas mitenkään vaivannut Jumia. Asiaan kuuluu toki se, että huomasin tämän viikonloppuna joten maanantaihin asti elin jännityksessä, että koska saan ajan korjauttamaan hammasta.

Aika irtosi helposti samalle viikolle ja vein Jumin Malmin Apexille. Hampaisiin erikoistunut Mari Koljonen otti Jumin hoiviinsa ja hänen taitavissa käsissään Jumi sai kauniin pinnoitteen hampaaseen. Pinnoite on pysynyt todella hyvin ja on kauniisti tehty. Hintakaan ei ollut ihan hirveä kun vakuutus maksoi osan (muistaakseni maksoin ~150-200e ja koko loppusumma oli sen vajaa 500e).

Saatiin hieman noottia tosin siitä, että koiran suusta huomaa, että se on nuorempana pureskellut mm. kaltereita koska molempien kulmureiden takapinnoite on kulunut. Jopa niinkin paljon, että mietin jos sitä toista puolta pystyisi ennaltaehkäisee ja käydä nyt jo korjauttamassa...
 
Ennen korjausta



Pinnoite on siellä ja pysyy!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti