perjantai 31. maaliskuuta 2017

Helppoa kuin heinänteko ja vähän tappelukoiria

"4 koiraa ja lapsi. Mitä te oikein ajattelette?"

Ei ole eka kerta kun kuulen tuon kommentin. Tai sensuuntaista "kevyttä" vihjailua. Miksi neljäs koira. Miksi kolmas koira. Miksi koiria ylipäänsä. Menemättä sen syvemmin siihen miksi meillä ylipäänsä on koiria niin neljä koiraa menee aikalailla siinä missä kolmekin. On vaan yksi suu ja yksi vakuutus lisää. Nato on kaikenlisäksi niin pieni niin eihän sitä edes huomaa! Lenkillä mennään toistaiseksi kuin aiemminkin. Brio ja Hifi vetovyössä kiinni, Jumi flexissä ja Nato vapaana. Jos menen yksin lenkille lapsen kanssa otan vaan kaksi koiraa mukaan.

Kuten kuvassa näkyy, ihan hyvin ne menee :) Nato ei tietenkään jaksa samoja matkoja kuin isot pojat joten sille on järjestetty erikoiskuljetus siinä vaiheessa kun jalat ei enää jaksa. Nato saa matkustaa vaunujen alaosassa. Tyyppi haki sinne ihan itse, ei tarvinnut paljon kysyä, että kelpaako kyyti.

Ja sitten siihen tappelukoira-osioon. Törmäsin hyvin hämmentävään asiaan menneellä viikolla. Minulle kaksi hyvin läheistä ihmistä (jotka eivät kuitenkaan keskustele keskenään) molemmat hämmästeli minulle Naton ostamista ja päivitteli, että "eikö nuo ole niitä tappelukoiria". Hei kamoon, mulla on ollut amstaffeja kohta 7 vuotta mutta se on ollut ilmeisesti ok - nää munapäät ei ole? Nämä kaksi ihmistä ei tiedä / tunne koirarotuja ollenkaan joten ilmeisesti kyömyinen munapää on sellainen piirre jonka helposti muistaa ja osaa liittää siihen "tappeluun". Vastasin (kuten aina) niin diplomaattisesti kuten vaan pystyin; ei, tappelukoira on sellainen joka tappelee, tää on ihan seurakoira.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti