maanantai 27. maaliskuuta 2017

Fatboy

Ei, kyse ei ole läskistä pojasta vaan siitä ihka oikeasta säkkituoli-Fatboysta. Ostin koirien Fatboy Doggieloungen reilu vuosi sitten Vepsäläiseltä. Ostin sen sillä rapisevalla, vähän kovalla kankaalla. Se kestää paremmin ajattelin. Väärin... tai no, oikein ajateltu mutta se kesti koska koirat eivät voineet sietää sitä liukasta kangasta (ja lisäksi täytettä oli niin paljon, että liukuivat pediltä pois samantien).

Eli tässäpä vinkki jos Doggielounge miellyttää silmää - osta Doggielounge Stonewashed. Kangas on puuvillaa ja todella mukava, myös koirien mielestä. Päällisen saa myös tilattua erillisenä Vepsäläiseltä, eli jos sinulla on käyttämätön kiiltävä Fatboyn peti niin kokeile ostaa siihen pelkkä päällinen.

Kun ostaa uuden pedin niin se on sen verran pinkeä alkuun, että siinä on vähän epämiellyttävää nukkua. Meillä on jo täyte painunut kasaan mutta jos olisin ostamassa uutta petiä niin ottaisin täytettä pois noin neljäsosan alkuun ainakin.

Seuraavaksi kikaarin on osunut Roomox joka on Fatboyn halpisversio. En ole vielä päässyt testaamaan tuotetta kun haluamaani väriä ei ole valikoimassa mutta heti kun sitä saa niin tilaan varmasti. Samalla ostan vähän halvempaa lisätäytettä tuohon meidän nykyiseen Fatboy-petiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti