keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Reeniä horo, reeniä.

Kesätauolta palattu ja armoton treenikausi taas korkattu.
Eilen seisoin kolme tuntia kaatosateessa ja mietin miksi helvetissä en valinnut harrastukseksi jotain pitsinnypläystä minkä voisi tehdä vaikka nojatuolista käsin.

Jumi on aikuistunut ja pikkuhiljaa on löytynyt niksejä sen tekemiseen. Nyt olen muutaman kerran tehnyt pelkkiä takapalkkoja ruualla - hyvästä mielentilasta palkalle ja semijees suorituksesta laumapalkka. Se alkaa olemaan aika hyvä. Koira joka vihaa sadetta ja märkää oli eilen aivan makaroonina kun hetsasin ja kiusasin, sieltä alkoi jo tulemaan melko vaativaa haukkua. Tekniikka nyt tietty hajoaa aina vähän mutta ei se haittaa - jos viretaso saadaan nostettua pari pykälää ja pysymään niin sen jälkeen voisi miettiä tekniikan korjaamista sillä tasolla.


Brion kanssa otin ihan reippaan tauon. Seuraaminen junnasi paikallaan eikä mikään oikein tapahtunut koiran kanssa. Se sai aikuistua ihan rauhassa kesän ja kotona olen aloittanut takapalkan rakentamisen sille. Nyt pari kertaa olen tuonut takapalkan kentälle. Ei se toki yhtä hyvä ole kuin kotona mutta kovin lähellä. Kuten treenikaveri totesi; nyt voisi jo sanoa, että se seuraa... :P

Metsän puolella olen ollut tylsä enkä ole ajanut Jumin kanssa yhtäkään metsäjälkeä tänä vuonna. Brion kanssa varovaisesti tehty peltoa. Jumi on alkanut toimimaan agilityssä todella hyvin ja molempien kanssa doboillaan. Brio on kehittynyt puruissa hyvin ja toiveissa on, että se talven/kevään aikana kehittyisi niin, että voisin sille miettiä jotain tavotteita viimeistään ensi kaudelle.

3 kommenttia:

  1. Kiitos asiallisesta ja fiksusta tekstistä. Asiaa. Kertaus on opintojen äiti. :o)

    VastaaPoista
  2. Noniin... Olin sitten kommentoinut väärän aiheen alle. Eli yllä oleva kommentti oli kylläkin tarkoitettu tuohon ohitus-tekstiin. Ei oo aina helppoo... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Näin oletinkin ja kiitos mukavasta palautteesta.

      Poista