keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Lähti taas vähän lapasesta

Hieman on taas tullut kerättyä koirille roinaa ja yhtään ei tarvitsisi lisää - mutta minkäs teet kun veri vetää kaupoille! Tässä kesän/alkusyksyn mittaan on kertynyt taas sitä roinaa ihan kiitettävästi (byyh).

Aiemmin kesällä tuli jo hankittua kettupannat aina niin loistavalta Suvituikun pantafirmasta. Kiitos Seijalle näistä taas <3 Lisäksi ostin pelastusliivit molemmille koirille - Rukan oranssit liivit. Olisi ehkä saanut olla puolikokoa pienemmät mutta kelpaavat hyvin ja ovat olleet kovassa käytössä.
Kuopiosta ostin (kaikenmaailman lelujen ja possunenien lisäksi) kaksi matkapetiä. Sen jälkeen maailmanvoittajasta lähti mukaan kaksi nahkahihnaa Hollolan nahkapajasta ja Dobo-pallo ja herkkuja (siis tajuatteko, että pidin näppini kurissa ja pääsin ehjänä ja vähän vähemmän köyhänä sieltä pois kuin olisin halunnut). Siellä tosin oli sellainen valkoinen, iso (teko)nahkapeti mikä jäi harmittamaan etten sitä ostanut.

Joten piti sitten korjata tilanne ja ostin Petenkoiratarvikkeesta sellaisen isomman petityynyn. Olin siihen vähän pettynyt joten kun Mustin ja Mirrin pedit tuli alennukseen mukaan lähti iso beige peti. Siihen mahtuisi melkein jo kolmas koira... Sen pedin huono puoli on, että minulla ei ole hajuakaan miten se pitäisi pestä. Pesukoneeseen se ei mahdu joten kai se on pestävä kesällä sitten painepesurilla.
Vielä olisi etsinnässä jotkut pirteät syyspannat ja pitäisi käydä Biltemasta ostamassa varastoon vähän palloja ja narua niin saisi uudet tottispalkat tuunattu koirille. Havittelen myös omaa ruokintatasoa ja ja ja... Shoppailuinto ei ota laantuakseen!

2 kommenttia:

  1. Vastaukset

    1. Eikö olekin! Ovat olleet nyt syksyllä päivittäisessä käytössä ja herättävät ihastusta kaikkialla missä kuljetaan :)

      Poista