sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Jälkipuintia osa 2

Himmeet suunnittelemista ollu viimeiset päivät. Tänään sitten toteutettiin. Ensin parin tunnin lenkki jotta pahimmat höyryt saadaan pois. Eilen koira oli vajaalla annoksella ruokaa ja tänään sitten kaverin polkema namijälkeä. Ei ollut pitkä jälki, sellainen +/- 100m. Toisaalle poljin itse metsäpohjalle keppisuoran jossa 8 keppiä. Harmi vaan etten huomannut, että viereisellä tiellä oli mies joka oli juuri kävellyt juuri siihen oman namijäljen. Onneksi hän huomasi ja tuli asiasta kertomaan joten osasin olla varuillani.

Namijälki meni yllättävän hyvin. Nenä pysyi maassa, pientä seilaamista mutta suht tarkkaa työtä. Noita lisää! Keppijälki meni ihan ok, selvästi edelleen vähän hakusessa keppien nostot metsäpohjalta mutta hyvä siitäkin tulee. Pientä painostusta ilmassa keppijäljellä kun en antanut koiran edetä kepin yli. Jumi otti vähän paineita mutta kun vihdoin ilmaisi kepin palkkasin ja kehuin niin koira otti hyvin vastaan kehut ja jatkoi etsimistä erittäin tarmokkaasti.

Tätä nyt jatketaan niin pitkään kun kautta riittää. Jätetään tätä hautomaan sitten talven yli ja katotaan josko keväällä saisi tuotua kepit uudestaan jäljelle. Kyllä tää tästä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti