maanantai 21. syyskuuta 2015

Kolmas kerta todensanoen

Meille tulee mahdollisesti uusi perheenjäsen. *iiiiiks*
Tai eikai se kovin epävarmaa enää ole kun ollaan jo sovittu hakupäivä ja lomat anottu töistä... Jännittää miten pojat ottaa uuden tulokkaan vastaan ja miten pentuarki lähtee uudessa kodissa ja uudella kokoonpanolla pyörimään.

Viimeksihän se oli helppoa sikäli, että ihmisiä oli yksi ja koiria oli entuudestaan vain yksi. Nyt koiria on kaksi ja ihmisiäkin on kaksi. Viimeksi myös kävi sillai ikävästi (kun resurssit ja tilat oli vähän vähäiset), että Brio leimaantui kovin äkkiä Jumiin. Siksipä ajattelin kyiseiseen asiaan vähän panostaa nyt kolmannen kanssa - eli pääsevät kyllä keskenään temuamaan mutta haluan, että pentu leimaantuu minuun eikä toiseen koiraan.

Ollaan miehen kanssa pyöritelty nimiä siitä lähtien kun käytiin pentuja katsomassa. Kamalan vaikeaa tällä kertaa kun ei saa olla yksin päättämässä. Jos olisin saanut päättää ite niin pennusta tulisi Rivo (Fingerporin Rivo-Riitan mukaan) mutta se ei kuulema käy.

Ja tietty pentu aina mahdollistaa shoppailemisen... (jeeee!)
Pojat ja pentu sai uudet syksypannat joissa on heijastinnauhaa niin, että syyspimeällä varmasti näkyy pidemmällekin. Nämäkin ihanuudet ovat Suivtuikun käsistä lähtöisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti