tiistai 30. kesäkuuta 2015

Kaikki on sekaisin

Koko huusholli on niin järkyttävän sekaisin, että ei mitään rajaa. Koko lattia on peitetty pahvilla kun maalattiin laminaattilattia kiiltävän valkoiseksi ja nyt suojelen sitä kuin viimeistä päivää... Mutta en vaan ymmärrä miten kahdella ihmisellä voi olla niin jumalattoman paljon tavaraa?

Huomatkaa kaikki tyhjät laatikot tuolla takana - nekin oli täynnä tavaraa jossain vaiheessa. Tuossa oikeassa alakulmassa näkee vähän sitä valkoista lattiaa...


Vaatekaapit odottaa kasaamista eli KAIKKI vaatteet ovat kodinhoitohuoneessa joko odottamassa pesua tai pestynä kasassa odottamassa, että joku kasaa vaatekaapin. Ihan järkyttävän paljon tavaraa kahdelle ihmiselle - aargh.

Onneksi on se piha (jonka nurtsin ajaminen kesti 3,5h eilen) ja sinne pakenen aina kun on tilaisuus ja alkaa tavaramäärä ahistaa. Tosin siellä pihalla odottaa ne 185 puutolppaa ja 350m aitaa... Pihaa on siis sen hehtaarin verran mutta (onneksi?) muutama tuhat on metsää eli sitä ei tarvitse aidata. Ei tsiisus kraist mä vaan sanon. Onneks sentään elukat osaa ottaa rennosti.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti