maanantai 6. lokakuuta 2014

Hampitohtorilla taas.

Jumi kävi hammaskontrollissa perjantaina Anidentissä.
Tuikattiin rauhoite koiran kankkuun, sain kahvilipukkeen ja tiedon, että kestää noin tunnin. Muutama rtg-kuva oli tarkoitus ottaa.

Palasin vähän jälkeen viiden katsomaan miltä tilanne näytti ja Jumi nukkui sikeästi herätepiikistä huolimatta. Kävimme läpi kuvat hoitavan eläinlääkärin Helenan kanssa. Paikattu hammas näytti semi-hyvältä. Hampaassa oli kulunut kiille paikka-aineen ympäriltä joka sitten tasoitettiin ja murtumapinnassa näkyi ihan pieni hiusmurtuma mutta sen kummempaa ei näkynyt röntgenkuvissa.

Poskihampaan paikka oli jälleen irronnut mutta hammas näytti hyvältä joten se ei vaatinut toimenpiteitä ainakaan toistaiseksi. Seuraava kontrolli on siis kesäkuussa 2015.

Loppusummaksi tuli piirun päälle 260e mikä on erittäin halpaa edelliseen asiakkaaseen verrattuna - sille sanottiin hinnaksi 2500e ja rapiat. Jos olen jotain oppinut tästä härdellistä niin on se, että koirien hampaista kannattaa pitää erityisen hyvää huolta sillä niiden hammaslääkärilaskut on aivan jäätävät.

Ainiin. Näyttelypossuillu ei ole tuottanut tulosta. Jumin paino on tippunut kesäkuun painosta -0,9kg ja lukema vaa'lla näytti perjantaina 28,3kg...

Jumi saikuttaa ja Brio haluaisi leikkiä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti