perjantai 22. elokuuta 2014

KOupio, oi KOupio

Sawo Show järjestettiin Kuopion raviradalla 1-3.8. Lähdettiin maailman parhaassa seurassa matkaan, eli minä, Jumi, Brio sekä valkkarileiri Paula, Kepponen ja Koistinen. Matka meni sujuvasti pois järjettömän kuumasta Helsingistä hiukan tuulisempaan mutta yhtä kuumaan Kuopioon.

Piti ostaa asiankuuluvat piNkit feikkiKroksit. 

Kenkien kanssa menee HelloKitty -lasit äärettömän hyvin.

Olin varannut Paulan kehoituksesta neljän hengen mökin Rauhalahden matkailualueelta. Mökki on juuri niin iso, että me kaksi ja neljä koiraa mahduimme mukavasti. Yhtään enempää ei olisi ihmisiä (tai koiria) mahtunut ilman, että olisi ollut ahdasta. Mökki oli sopivasti vessojen vieressä ja rantaan oli juuri sopivanmittainen pissamatka.

Mökin terassista tuli todella sopiva ulkoilualue muutamalla kompostiverkolla.

Perjantaina kehän tuomaroi Tino Pehar. Tino on tuomaroinnut Jumin kahdesti aiemmin ja kummallakin kerralla valinnut Jumin ROPiksi. Tälläkään kertaa ei tuomarin linja pettänyt ja Jumi oli ROP, CACIB. Brio junnuluokassa ERI 2/5, SA, VA-SERT. Ryhmä oli melkoinen läpihuuto mutta hauskaa oli onneksi. Illalla käytiin uimassa koirien kanssa ja syötiin liikaa...

Meidän koti viikonlopun ajan näyttelypaikalla.

Ei huonompi startti viikonlopulle.

Minun pikkuRoppini <3

Lauantaina kehän tuomaroi Johan Juslin. Tuomari on saanut huonon maineen amstaffipiirissä mutta kaikkea piti kokeilla ja niin olin ilmoittanut molemmat pojat kehään. Kun kerran mennään niin mennään täysiä. Johan piti molemmista pojista mutta Brion liike vei voiton. Brio oli JUN ROP, ROP, SERT ja Jumi PU2, CACIB. Ryhmät oli lauantainakin täysin läpihuuto mutta isossa ryhmässä sain tosiaan juosta Brion kanssa ja oli ilo juosta koiran kanssa jolla on todellakin iso ja laaja askel.

Bliiiio isojen poikien Roppi <3

Odotellaan ryhmien alkua...

Sunnuntaina kehän tuomaroi Pedro Sanches Delerue. Tuomari oli ottanut ryhmät perjantaina ja arvelin jo sen perusteella ettei Jumi ollut ihan sen mieleen. Lopputulos oli kuitenkin ihan tyydyttävä Jumi oli PU2, CACIB ja Brio JUN 2/3.

Hirveästi uitiin ja naurettiin ja loikoiltiin koirien kanssa. Koiratkin sai uudet matkapedit ja kaikkea muuta krääsää. Oikein sopiva alku lomalle siis :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti