tiistai 1. heinäkuuta 2014

Arjen sankari

Mä oon niiiiiin loman tarpeessa - sekä työstä, että koiramenoista.

Laskeskelin tässä, että viime viikolla kerkesin olla kotona nukkuma-ajat ja däts it.
Maanantaisin on agilityä ja siitä suoraan juoksuttamaan koiria metsään.
Tiistaisin myöhään töissä + treenipäivä.
Keskiviikkoisin treenipäivä.
Torstaisin myöhään töissä > koirat lenkille tai vapaaksi juoksemaan (yleensä myös jälkipäivä)
Perjantaisin ihan vapaata (jälkeä siis...)
Lauantaisin lenkki + treenipäivä / jälkeä
Sunnuntaisin lenkki + treenipäivä

Tähän LISÄKSI pitäisi nyt revetä liitoksista ja osallistua WDSssä varten ohjelmanumeron harjoitteluun (siitä lisää myöhemmin...). En kyllä tiedä mihin sen mahdutan.


En vaan mitenkään enää ymmärrä miten ihmisillä pitäisi riittää aika tähän kaikkeen - käytän 9h päivästäni pelkkään töissäoloon tai sinne menemiseen ja poistumiseen. Tähän ympärille yritän sitten maksimoida ajankäytön niin, että koirat saavat tasapuolisesti liikuntaa sekä aivotyöskentelyä.

Yleensä joudun luovuttamaan viikolla ja käymään sellaista 5-7km lenkkiä tai vaihtoehtoisesti käyn metsässä juoksuttamassa koiria tunnin verran. Ei vaan arkena löydy aikaa tekemään kaikkea. Viikonloppuisin tsemppaan sitten sen 10km verran. Ja siis toki meidän arkirutiinit elää - joku päivä ei jaksa mennä treenaa tai sitten (kuten nyt viikolla) on muuta iltaohjelmaa joka väistämättä ajaa treenien päälle.

Mitä olisi elämä ilman koiria? No ainakin löytyisi aikaa katsastaa ne viimeisimmät tv-sarjat tai edes viettää osan illoista kotisohvalla. Mutta en valita - onneksi löytyy toisia samanhenkisiä ja treenithän on oikeasti lähinnä sosiaalinen tapahtuma jossa vähän veivataan koiria samalla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti