torstai 10. heinäkuuta 2014

Jälkimainingit jälleen

Brion 12. jälki oli todella lyhyellä ja kuivahkolla nurtsilla. Tuuli painoi takaoikealta. Aurinko paahtoi koko ajan. Jälki kuivui n tunnin.

Tein suoraa ja jätin namittamatta askeleita välistä. Turhan vaikeaa aluksia ja turhan säännöllisesti jätin nameja pois. Purkki oli yritetty piilottaa mutta koira näki sen jo kahden metrin päästä ja ilmaisi keskellä jälkeä. Ohjaajan virhe ja mentiin sitten yhdessä jäljestäen loput kaksi metriä. Siitä purkista eteenpäin oli hyvää ja melko tasaista ajoa, hieman tahtoi nenä karata vasemmalle puolelle (tuuli painoi jäljen sinne). Toka kupin kohdalla olin varautunut ja mentiin loppumetrit yhdessä (en päästänyt ilmaisemaan liian aikaisin).

Kuvassa odotellaan jäljen kuivumista auringonoton merkeissä

Brion 13. jälki oli kuivuneella nurmella, hieman pidemmällä tällä kertaa. Tuuli selän takaa ja aurinko paahtoi koko ajan. Jälki kuivui n tunnin.

Jälki oli suora, joku 50m. Jätin namia pois ja hyvin epäsäännöllisesti. Laitoin puuesineet jäljelle ja jostain järjettömästä syystä käsi kävi ja peitin ne (siis hyvä luoja jos tuosta koirasta tulee vielä jotain niin se ei ainakaan johdu hyvästä ohjaajasta). No, ajo oli erittäin hyvä - tiivis nenä, epäsäännöllisyys palkkauksessa nosti virettä. Kiitos mun peittämät esineet Brio ajoi kahden esineen yli ja kolmannen huomasin itse > pysäytin. Jouduttiin kaverin kanssa hakemalla hakemaan esineet sieltä jäljeltä. Ei hyvä (mutta koiran jäljestys oli kyllä mui bueno!).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti