tiistai 18. maaliskuuta 2014

Terve koira on kiva koira

Perjantaina käytiin Pärnäsen luona Lahden Eläinlääkäriasemalla. Brio pääsi välikuviin ja Jumin toinen pentue (Villa Vappulan A-pentue) kuvattiin ihan virallisesti.

Jumin pennut saivat hyviä tuloksia (odotellaan niitä virallisia) ja liittoon lähtivät A / B -tasolla. Brion kohdalla minua jännitti aika melkoisesti koska olin itselleni luvannut, että rikkonaista koiraa en kotona pitäisi ja huonoja tuloksia saavan kanssa pitäisi harkita ainakin kolmesti, että pidänkö vai en.

Kun Jumi tuli minulle se olisi jäänyt kotiin vaikka olisi ollut E-lonkat (toki jos olisi kipuillut niin olisi vaihtoehtoja varmaan joutunut pohtimaan). Koirapaikat luonani on kuitenkin rajalliset ja Jumin myötä on tullut hyvin selväksi, että vaikka pääosin koirani ovat puhtaasti kotikoiria halu harrastaa on suuri ja koirat joita otan kotiini tulisi soveltua harrastamiseen. Siihen ikävä kyllä ei sovellu huonolonkkainen tai risalla etuosalla oleva koira.
Noh, siinä sitten seisoin ja odotin, että kuvat tulostuu näytölle. Ikinä ei ole aika tuntunut niin pitkältä. Pärnänen lausui kuvat 0/0 ja B/C. Se riittää minulle ja koira saa jatkaa eloaan luonani ja ainakaan terveystulokset eivät estä harrastamista. Puolen vuoden päästä katsotaan sitten miten viralliset kuvat näyttää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti