tiistai 18. maaliskuuta 2014

Nuorikin väsyy

Viikonloppuna pikkukoira väsyi ensimmäistä kertaa ikinä lenkillä ja nyt tiedän, että silläkin koiralla on edes jonkinlainen raja jaksamisessa.

Oltiin pitkällä lenkillä lauantaina kaverin kanssa ja koska pe-la välisenä yönä oli tullut aika reippaasti lunta oli helppoa nähdä ettei meidän edellä kulkenut ketään. Eli ei muuta kuin koirat irti ja menoksi. Siinä kohtaa jossa kääntyi 6km lenkki kaveri kysyi minulta, että näinköhän mentäis koko kymppi. Hetken siinä pohdin, että jaksaako pentu mutta minua on niin helppo ylipuhua joten ei muuta kuin menoksi.


Siinä sitten kahlattiin kymmenen km reippaassa kymmenen sentin lumessa. Kahdeksan kilometrin kohdalla pentu alkoi hetkittäin hakeutua polvitaipeeseen ja yhdeksän kilometrin kohdalla ei noussut enää jalka raviin. Oli melkoisen väsynyttä porukkaa illalla.

Sen verran otettiin pennun väsyneisyys huomioon, että seuraavana päivänä kun tehtiin sama lenkki niin käännyttiin siinä 6km kohdalla. Lyhyemmän lenkin valinta ei johtunut ollenkaan omistajien kipeistä pohjelihaksista...

(saatatte huomata uudet pannat koirilla kuvassa... kyllä - oli M&Mssä Ratian pannat tarjouksessa joten oli pakko ostaa piNkit pannat)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti