maanantai 4. marraskuuta 2013

Tarto 1-3.11

CACIBin metsästys jatkuu.
Laiva lähti perjantaina illalla klo 21 koska reissukumppani joutui olemaan iltaan asti töissä. Oltiin siis puolenyönaikoihin Tallinnassa ja siitä lähdettiin sitten kohti Tartoa Perillä majatalossa olimme kolmelta yöllä (!) eikä onneksi väsyttänyt yhtään...

Onneksi kehät lauantaina oli vasta puolenpäivän jälkeen. Herättiin, käytiin kaupassa hakemassa jotain ruokaa (siis Virossahan mikään ei ole auki enää yöllä...) ja käytettiin koirat. Puolenpäivän aikoihin lähdettiin kohti näyttelypaikkaa (joka oli peräti 3km meidän majapaikasta).

Halli oli äärettömän ahdas ja kuuma, kehä liukas ja koko fiilis tosi ahdistava. Tuomari oli valkovenäläinen ja kilpakumppanit venäläisiä joten suurempia tuloksia en odottanut. Ei niitä tullutkaan... ERI3 /4.

Sunnuntaina tuomari oli irlantilainen ja odotukset oli vähän korkeammalla ja ehkä siksi pettymyskin suurempi kun Jumia lätkäistiin EHlla...  Oli muuten ensimmäinen valioluokan EH ja pitihän nyt sitten Viroon asti juosta se hakemaan. Ei muuta kuin leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä.

Laiva oli vaihdettu jo aiemmin viikolla aikaisempaan ja kotona oltiin jo seiskan aikoihin. Minisini-possu oli hoidossa kaverilla ja siellä olivat puuhastelleet koko viikonlopun. Kävivät mm. ottamassa seisontakuvia kaverista. Ei se hassumpi ole vaikka itse niin sanonkin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti