sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Motivaatiojälki

Pennun ja syyspimeyksien takia on jäljet jäänyt aika vähäiseen. Viimeksi kävin metsässä melkein pari kuukautta sitten ja tässä välissä olen ajanut yhden nurtsijäljen. Ollaan oltu ihan hissukseen.

Nyt kun lunta ei kuitenkaan edelleen ole maassa niin päätettiin kaverin kanssa lähteä metsään. Poljin 250m seitsemällä purkilla.

Tällä kertaa päätin ajaa jäljen lyhyellä hihnalla. Jumi on saanut ajaa koko syksyn irti mikä on nostanut koiraa mutta hallintaa ei juuri ole ollut. Nyt roikuin perässä kuin märkä rätti mutta ai että... Koira oli tiiviisti jäljellä, keskittyi hyvin ja ajoi innolla. Nosti kaikki seitseämän purkkia josta tosin yhdestä (jonka oli haudannut maahan märkien lehtien alle) ajoi yli. Minäkään en sitä huomannut ennenkuin sattumoisin astuin sen päälle > koira kuuli äänen ja ilmaisi purkin.

Tosi kiva jälki kaikenkaikkiaan ja jos tämä nyt oli kauden vika jälki niin ei haittaa, tästä on hyvä jäädä lomalle.

Pentu teki myös nurtsijäljen ja on kyllä kovin taitava ja innokas. Minun täytyy kiinnittää huomiota siihen miten namitan askeleet (sekä kantapää, että varpaat) kun tällä hetkellä olen namittanut vain kantapäät ja se selvästi vähän harhailee. Annettakoon se kuitenkin vielä anteeksi, tyyppi on kuitenkin vasta 14 viikkoa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti