tiistai 24. tammikuuta 2012

Uusi vuosi, uudet näyttelyt

Uusi vuosi aloitettiin Turun näyttelyssä 21. tammikuuta. Ilmoittautumisessa tuomariksi oli ilmoitettu Torsten Himmrich mutta ilmeisesti amstaffeja oli sen verran paljon, että junnut ja pennut oli eriytetty Leila Kärkkäälle. En ollut alunperinkään kovin innoissani tästä tuomarinmuutoksesta ottaen huomioon, että jalostusnetin mukaan viime neljän vuoden aikana Leila on tuomaroinut yhden amstaffiluokan jossa kaikki (kolme) amstaffiurosta oli saanut EH:n. Toiveet ei ollut kovin korkealla.
Kun ei toivo paljoa ei tipu korkealta. Jumi esiintyi kehässä ihan hyvin, ei erityisen nätisti tai rumasti. Matot oli älyttömän liukkaat ja mielestäni huonot. Junnu-uroksia oli yhteensä kahdeksan ja Jumi oli toinen (ERI2). Ei saanut SA:ta. Toisaalta en sellaista edes tohtonut toivoa :D

Jumi JUN ERI tuomari Leila Kärkäs
Hyvät mittasuhteet omaava miellyttäväkäytöksinen uros, jonka askelissa saisi olla enemmän voimaa ja ulottuvuutta. Koon ylärajoilla. Hyvä kallo ja korvat, sekä silmät. Hieman lyhyt ja kevyt kuono. Hyvä kaula ja ylälinja. Olkavarsi saisi olla viistompi. Hyvä takaosa ja häntä. Sopiva luusto. Hyvä karva. Ikään sopiva rintakehä, eturinta saa vielä kehittyä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti