torstai 26. toukokuuta 2011

SPKL:n erikoisnäyttely - BIS1!

Suomen Palveluskoiraliiton erikoisnäyttely pidettiin 14.5.2011 Tuomarinkylässä. Oltiin Jumin kanssa ainoita pentuja amstaffeissa joten (ansaitusti?) koira sai KP:n ja oli ROP-pentu.
Jumin arvostelu:
"Hyvänkokoinen urospentu, miellyttävät ääriviivat. Hyvä vahva kaula, riittävä vahvuus kuono-osassa, hyvä purenta. Tummat silmät ja pigmentti, hyvät korvat, rittävät kulmaukset edessä ja takana. Hyvä rintakehä, vahva luusto, liikkuu ok, hyvä karva. Miellyttävä luonne."

Lähdettiin tämän jälkeen kotiin ja nukuttiin pari tuntia. Omistajalla kun on kisaluonne niin oli pakko raahautua BIS-kehää varten takaisin (erikoisnäyttelyn takia RYP-kehiä ei ollut). Ja miten kävikään... Jumi oli BIS1-pentu!

Ihan pöllö olo vieläkin kun olin siellä kehässä yksin (muut amstaffistit lähteneet kotiin jo aikoja sitten) ja pyörin ympyrää tietämättä mitä mä oikeasti teen siellä :) Mä luulin, että en pääse sijoille ollenkaan enkä oikein tieny mitä tehdä kun kävi ilmi et voitettiin... Vähän sellainen "ai mihin? ai tähän? eiku tähän? ai mikä kuva? ai mikä ruusuke? ai oliksä meiän tuomari?" ...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti